Vereniging Protea

Vereniging voor en door adoptieouders en hun kinderen uit Zuid-Afrika

Nieuws items

Cursus Goede start

Stichting Adoptievoorzieningen laat weten:

Is uw kind nog geen drie jaar in uw gezin? Op 12 september aanstaande begint de opvoedcursus ‘Goede start' bij Stichting Adoptievoorzieningen in Houten. Leer meer over wennen en hechten, de opvoeding en wissel ervaringen uit met andere ouders. Kom ook! Meer informatie.

Proteaveld op WK adoptiekids 2018

Poster WKadoptiekids 2018Het WK voetbal is al begonnen, maar wij tellen af: Zaterdag 23 juni begint het 9e WK Adoptiekids in Vianen met maar liefst 950 deelnemers uit 35 verschillende landen! Er zijn bijna 100 kinderen die voor Zuid-Afrika gaan spelen in 10 verschillende teams. Alle leefdtijdscategorien zijn vertegenwoordigd. Vereniging Protea sponsort een heel veld. Wij wensen iedereen heel veel plezier tijdens de unieke voetbalfestijn.

De organisatie van het WK Adoptiekids voorspelt: Het wordt druk! Drukker dan voorgaande jaren. Als je wilt komen kijken, kom dan op tijd naar Vianen. langeweg 4 - Sportpark Blankensteijn.

Aanmelden Proteadag 2018

Het programma op de Protedag 2018 begint om 10:30, op zaterdag 1 september in Vierhouten (Paasheuvelgroep, 't Frusselt 30). Wil je meer weten over deze dag, klik dan hier

De Proteadag is voor leden en hun gezin. Nog geen lid, dan graag aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit ivm de evenementenverzekering. Bovendien wordt vanuit de contributie onvoorziene extra kosten betaald, zodat wij met elkaar en voor elkaar een leuk programma kunnen neerzetten. Naast de nieuwsbrief krijg je door het lidmaatschap toegang tot de besloten facebookgroep van Vereniging Protea om tips en ervaringen uit te wisselen. Het lidmaatschap van Protea kost slechts € 20,- per gezin voor een jaar.

Graag weten wij op hoeveel mensen we kunnen rekenen, daarom hanteren we een systeem van aanmelden voor deze dag, door de kosten voor de Proteadag over te maken op rekening NL67RABO0394855876 van vereniging PROTEA te Rotterdam. Maak je bijdrage over voor 1 augustus 2018.

De kosten voor de Proteadag zijn voor 2018 € 10,- per kind en € 7,50 per volwassene.

Graag vermelden met hoeveel personen je komt en de leeftijd van de kinderen (bijv. twee volwassenen en twee kinderen in de leeftijd van 1 en 3 = 2 v, 2 k (1+3)).

Copyright © 2018 vereniging Protea. Alle rechten voorbehouden