Proteadag 2018

In onze zoektocht naar een nieuwe camping voor de Proteadag 2018 zijn we uitgekomen bij camping de Paasheuvel in Vierhouten. Deze camping biedt een ruim veld en een grote hal voor de Proteadag. Er zijn groepsvelden om te kamperen, blokhutten, stacaravans en een safarikamp. Deze keer zal het kamperen centraal via Protea geregeld worden. Protea huurt alle faciliteiten voor het weekend van 31 augustus t/m zondag 2 september 2018.

De Proteadag zal op zaterdag 1 september 2018 plaatsvinden in en rond de Zonnehal.

Binnenkort verschijnt er op deze website meer informatie over tarieven en hoe men zich kan aanmelden. De Proteadag is een ontmoetingsdag voor leden met hun kinderen geadopteerd uit Zuid-Afrika. Leden worden dmv een nieuwsbrief geinformeerd zodra er meer bekend is.