Protea Smoelenboek 2017

Smoelenboek 2017

Vorig jaar waren veel mensen enthousiast over het allereerste Protea smoelenboek. Omdat er maar een klein deel van de leden in het boekje stonden willen we dit jaar een verbeterde en dikker exemplaar met 2x zoveel gezinnen uitgeven.

In het smoelenboek komt één foto per gezin (met ouder(s) met namen en contactgegevens. Op een tweede bladzijde is er per kind de mogelijkheid om aan te geven wanneer en waar ze geboren zijn, in welk kinderhuis en/of pleeggezin en wanneer ze naar Nederland gekomen zijn.

De gegevens en foto, of een update van de foto of tekst van de vorige versie, zijn online (ook via de smartphone) in te voeren via de volgende link:

Voor alle wijzigingen stuurt u een heel nieuw compleet ingevuld formulier met foto in!

U bepaalt zelf hoe uw gezin in het boekje komt en welke info u wilt delen. De info wordt alleen voor het gedrukte smoelenboekje gebruikt.

De smoelenboeken zullen tijdens de Proteadag 2017 gratis worden uitgedeeld aan ieder gezin dat in het smoelenboek staat. Als je er niet in staat kan je het smoelenboek voor 5 euro kopen. Alleen de gegevens die vóór 31 juli 2017 zijn ingevoerd zullen in deze versie verschijnen.

Voor vragen over het invullen, mail of stuur een whatsapp bericht naar Marleen v.d. Kooij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-53932359

LET OP: geef uw foto de naam van uw familie, anders wordt het een hele puzzel voor ons!