Vereniging Protea

Vereniging voor en door adoptieouders en hun kinderen uit Zuid-Afrika

Nieuws items

Algemene ledenvergadering

Op zaterdag 14 april houden wij onze Algemene Ledenvergadering van 15:00 tot 17:00 in Soest. Kinderen zijn welkom en aansluitend gaan wij samen eten.

Agenda ALV 2018

Op de agenda staat oa het Adoptie Ouder Overleg, de plannen voor de Proteadag 2018 op de camping de Paasheuvelgroep, samenstelling werkgroep Proteadag, zaken van de penningmeester zoals hoogte van de contributie en dergelijke.  Na het aanmelden voor de vergadering op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ontvang je de vergaderstukken. Graag aangeven met hoeveel je wilt komen ivm het samenstellen van de maaltijd. Tot ziens, namens het bestuur.

Zorgen voor getraumatiseerde adoptiekinderen

Stiching Adoptievoorzieningen in Houten heeft voor de cursus ‘Zorgen voor getraumatiseerde adoptiekinderen’ die begint op 23 april as, nog plaatsen vrij. Ouders krijgen handvatten om beter met heftig gedrag van hun kind om te gaan en om aan herstel te werken. Meer informatie en aanmelden

 

Proteadag 2018

In onze zoektocht naar een nieuwe camping voor de Proteadag 2018 zijn we uitgekomen bij camping de Paasheuvel in Vierhouten. Deze camping biedt een ruim veld en een grote hal voor de Proteadag. Er zijn groepsvelden om te kamperen, blokhutten, stacaravans en een safarikamp. Deze keer zal het kamperen centraal via Protea geregeld worden. Protea huurt alle faciliteiten voor het weekend van 31 augustus t/m zondag 2 september 2018.

De Proteadag zal op zaterdag 1 september 2018 plaatsvinden in en rond de Zonnehal.

Binnenkort verschijnt er op deze website meer informatie over tarieven en hoe men zich kan aanmelden. De Proteadag is een ontmoetingsdag voor leden met hun kinderen geadopteerd uit Zuid-Afrika. Leden worden dmv een nieuwsbrief geinformeerd zodra er meer bekend is. 

Copyright © 2017 vereniging Protea. Alle rechten voorbehouden