Wat kun je van een Proteadag verwachten?

Elk jaar organiseert de Vereniging Protea een ontmoetingsdag voor ouders en hun kinderen die geadopteerd zijn uit Zuid-Afrika. Dit is begonnen in 2001 met 10 gezinnen en kleine kinderen. Dit is door de jaren heen geweldig gegroeid; de kinderen zijn ouder geworden en er zijn meer gezinnen bijgekomen.  De jaarlijkse ontmoetingsdag is het hoogtepunt van de vereniging, dit jaar op 26 augustus van 10:00 tot 17:00 uur, op camping de Wijde Werelt in Otterlo.  De laatste jaren komen meer dan 80 gezinnen met hun kinderen naar het terrein van de camping waar we een gezellige dag met elkaar hebben, vol activiteiten voor jong en oud, zoals een Afrikaanse markt en hapjes, een beauty hoek voor black hair & brown skin, muziek (djemb√©) en dans.  Deze film die gemaakt is van de dag in 2015 geeft een mooie impressie van een Proteadag, maar je kunt ook de foto's bekijken op deze website.

Proteadag 2015